Kane je s 4 goli pomagal Bayernu doseči prvo mesto

Kane je s 4 goli pomagal Bayernu doseči prvo mesto

Nogometni dresi za otroke Na prvi dan tekem petih velikih evropskih lig v sezoni 2023-24 se je na igrišču pojavilo veliko močnih ekip, a vse so imele mešane rezultate.
Prvi je nastopil Chelsea, ki je na zadnjih štirih tekmah ohranil dober moment. V tem krogu domače tekme proti Brentfordu so Bluesi obljubili, da bodo osvojili 3 točke v ligi in si prizadevali za višjo uvrstitev v ligi. Chelsea je imel veliko prednost v posesti, a ni dosegel zadetka, a je bil prebit v 58. minuti. Mbeumo je z glavo poslal Pinnocka v gol in Brentfordu povedel z 1:0! Ko je Chelsea postajal vse bolj zaskrbljen, je Brentford še vedno ohranil svojo "formacijo železnega soda". V 96. minuti je Sanchez skupaj s soigralci izvedel prosti strel, a ga je rešila nasprotnikova obramba, Mbeumo je žogo zlahka poslal v gol, 2:0! Chelsea doživel frustrirajoč poraz v gosteh!
Druga ekipa,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti ki nastopa, je Arsenal, ki se bo v tem krogu pomeril s Sheffield Unitedom. Ker je nivo obeh strani zelo različen, na tej tekmi nista dosegli dobrih golov. Na drugi strani pa je bil napad Arsenala zelo učinkovit, saj je zadel le pet strelov od osmih! Rice je v 29. minuti spretno asistiral Nketiahu za zadetek, v 50. minuti pa je vratar Sheffield Uniteda žogo podal do Nketiaha, ki je zabil gol pred vrata. V 58. minuti je Nketiah dosegel zadetek izven kazenskega prostora in poskrbel za čudovit hattrick, nato pa zadel s svetovnim valom. V 88. minuti je Vieira zadel za vodstvo z 1:0. Fuyasu Jianyang je dosegel še en gol v sodnikovem dodatku in pomagal Arsenalu premagati Manchester City s 5:0 in je trenutno na drugem mestu.
Največji vrhunec je seveda tekma Barcelone proti Real Madridu na španskem derbiju. Barcelona je dosegla prvi zadetek na tej tekmi, v pičlih šestih minutah pa je Gundogan ujel napako obrambnega igralca in sam dosegel gol Kepe. V nadaljevanju je imela Barcelona priložnost za prevzem žoge, a ni dosegla zadetka, oba strela sta zadela okvir vrat. Njegova dejanja so ga stala.
V 68. minuti se je pred vrati pojavil 100-milijonski Bellingham Real Madrida, ki je zadel s strelom od daleč z roba kazenskega prostora, Ter Stegen pa je vseeno zgrešil, 1:0. V 92. minuti je Modrić lepo podal v kazenski prostor,https://www.nogometnidresiotroke.com/ Bellingham pa je iz majhnega kota zadel Ter Stegena za 2:1! Real Madrid prehitel! V tem boju Real Madrid vodi pred Barcelono za štiri točke in postane prvi v ligi!
Zagotovo je bilo za Barcelono frustrirajoče, da je izgubila to tekmo, saj bi lahko to tekmo končala v zadnji minuti. Toda Real Madrid je Real Madrid, s smrtonosnim "novim kraljem" Bellinghamom, Barcelona pa je bila kaznovana zaradi številnih zapravljenih priložnosti. Je pa liga še zelo dolga in to je šele enajsto kolo, tako da ni odveč biti preveč pesimističen.


sunny898

261 Blog posts

Comments