Bosanski Bestseller - Najtrazenija Bosanska Knjiga.

Jedna od najčitanijih i najtraženijih domacih knjiga koja se čita u jednom dahu. Knjiga napisana prema istinitom događaju koja se rasprostranila nevjerovatnom brzinom od Bosne do Amerike.

 

Šampion sam jer ne odustajem. - knjiga.

Knjiga o najhrabrijem dječaku kojeg poznajem...

 

Ovo je knjiga o  iskušenju i borbi mlade osobe koja je u jednom trenutku bila na samom vrhu  sporta u Bosni i Hercegovini, nakon čega zivot nastavlja  u postelji boreći se za život i priliku da ponovno stane na svoje noge. Knjiga posebno govori o zahvalnosti, vjeri i strpljenju protkana ljubavlju kao svrsishodnosti i izvoru života.

 

 

 

Jedna od najčitanijih i najtraženijih životnih priča. Knjiga koja je pomogla mnogima i pokazala smjernicu kako riješiti i kako se nositi sa velikim životnim problemima.

 

Knigu mozete naruciti: https://www.facebook.com/samir.bostandzic.9

 

 

Sampion sam jer ne odustajem knjiga

 

 

Knjiga napisana prema istinitom događaju koja se rasprostranila nevjerovatnom brzinom od Bosne do Amerike. Borba između dobra i zla , mračnih sila i onih dobrih. Jednostavno , ovo je nešto što trebate pročitati i imati u svojoj zbirci... Dječak od 13 godina, živi u Sarajevu. Zove se Anes. Od svoje šeste godine trenira karate i pokazuje svoj raskošni talenat.

 

 

Anes Bostandzic

 

U trinaestoj godini naglo oboli i bolest ga prikuje za invalidska kolica gdje gubi svaki osjećaj za svoje noge. Bilo kakav pokret njima za njega je to bila nemoguća misija. Boreći se za dječakovo zdravlje roditelji traže lijek u medicini. Razni nalazi šalju se i za Austriju i Tursku ali nakon dvije godine borbe, medicina nije mogla naći način i lijek da se dijete oporavi, izliječi.

Doktori kažu da će ovo biti trajna posljedica dok je živ.

Na prijedlog njihovog prijatelja, roditelji krenu u potragu za lijekom na neki drugi način i to se ispostavi kao pun pogodak.

 

 

Dijete potpuno ozdravi i pošto mu je karate životna ljubav, vrati se opet treninzima. Danas Anes ima 18 godina i na krovu je svijeta i spada među najbolje svjetske borce u teškoj kategoriji. Osvajač je mnogih svjetskih i evropskih medalja. Njegov otac napisao je knjigu koju je posvetio svom sinu. U njoj opisuje put od same bolesti do konačnog izliječenja. Ono u što sam siguran jeste to da ovu knjigu svako od nas treba pročitati i od sveg srca ću je vama preporučiti.  Mnogima je do sada a i vama može sigurno biti od velike koristi. Poruka koju šalje svima nama mnogo je inspirativna i vrijedna...

 

Knjiga se zove : Šampion sam, jer ne odustajem. Mnogi je koriste kao lijep poklon za ljude koje volimo...

 


Niksy

21 Blog posts

Comments