Chelsea dosegel dogovor z 22-letnim napadalcem, vreden 40 milijonov, tekmujejo ekipe Premier League 3

Chelsea dosegel dogovor z 22-letnim napadalcem, vreden 40 milijonov, tekmujejo ekipe Premier League 3

Nogometni dresi za otroke Chelsea je v tem poletnem oknu podpisal tri zaporedne napadalce. Morda zaradi dolgotrajnih strahov glede šibke ofenzivne moči prejšnje sezone Pochettino še vedno išče okrepitve v ospredju. Glede na ime TA David Ornstein namerava Chelsea predstaviti Ajaxovega ofenzivnega vezista Kudusa in so že vzpostavili prvi stik z Ajaxom. Poleg tega sta Chelsea in Koudus blizu dogovora o osebnih pogoih.Poleg Davida Ornsteina je zanimanje Chelseaja za Kudusa potrdil tudi sloviti italijanski novinar Schira,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti   strani pa sta že začeli pogajanja.
Kudusa so že prej povezovali tudi z Manchester Unitedom, saj sta s Ten Hagom sodelovala pri Ajaxu, prav Ten Hag pa ga je pripeljal v evropski nogomet. Toda to poletje je Ten Hag Mounta obravnaval kot svojo prvo izbiro in tudi govorice s Kudusom so bile prekinjene. Chelsea ima trenutno veliko talentov v prvi liniji in najbolj potrebujejo sredinskega napadalca. In Kudusa je očitno uvedel Pochettino, da bi okrepil vezista, https://www.nogometnidresiotroke.com/kajti čeprav lahko ta ganski igralec igra več položajev v sprednjem polju, levo in desno krilo, levi in ​​desni vezist ter celo sredinske napadalce, so lahko napadalci v senci kompetentni, vendar je najboljši pri vezistih in centralnih vezistih. Po odhodu več vezistov je Chelsea nadaljeval s povečevanjem kadrov na sredini in Koudus je dobra izbira.
Kudusova postava ni visoka, 1,75 metra, vendar je zelo močan, z dobro fizično pripravljenostjo, hitro hitrostjo,https://www.nogometnidresiotroke.com/ močnim udarcem in neomejeno energijo tako v napadu kot v obrambi. Kudusov stil igre je kot buldog, v protinapadu od obrambe do napada hitro rine z žogo, njegovo težišče pa je nizko, tako da mu nasprotnik težko sledi. Zna ustvarjati priložnosti s svojimi osebnimi sposobnostmi, napadati slabosti nasprotnikove obrambe, prav tako pa zna čudovito igrati s soigralci.
V pozicijskih bitkah se Kudus rad umakne v prostor med obema črtama sredinskega in sprednjega igrišča,https://www.nogometnidresiotroke.com/ ujame žogo s hrbtom, zadrži branilca, nato se z žogo obrne in prebije ter gre naravnost v obrambno zaledje. Preteklo sezono je v ligi opravil skupno 83 napredovanj z žogo na dolge razdalje, v povprečju 4,2-krat na tekmo. Večina od teh 83 driblingov se je zgodila na desnem boku, od tega jih je 21 prečkalo srednjo črto in 13 prebilo v kazenski prostor.
Tudi iz te tehnične lastnosti je razvidno, da se bo Kudus zelo dobro ujemal s slogom Chelseajevih igralcev v ospredju. Igralci, kot so Nkunku, Mudrick, Nicola Jaxon in drugi igralci, so hitri, vplivni in zelo mobilni napadalci. Z dodatkom Kudusa, ki ima tako sposobnost driblanja kot ustvarjalnost, lahko sprednje polje modrih opišemo kot mladostno in nepremagljivo.


sunny898

298 Blog posts

Comments