RB Leipzig proti FC Schalke 04: kdo bo zmagal?

RB Leipzig proti FC Schalke 04: kdo bo zmagal?

Leipzig - Napetost narašča, Nogometni dresi za otroke saj je pred vrati 34. in zadnja tekma Bundeslige. V dvoboju med RB Leipzigom in FC Schalkejem 04 gre le še za goste. Gostitelji so si zagotovili kvalifikacije za Ligo prvakov, vsekakor pa si želijo dobrega zaključka sezone. Schalke je na drugi strani v coni izpadanja in nujno potrebuje točke, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti da se reši.
»Jutri bomo postavili enajst najboljših. Razen Petra Gulacsija so vsi v formi. Fante poskušamo obdržati v ritmu za finale pokala in želimo zmagati," je dejal Marco Rose, trener RB Leipziga, na tiskovni konferenci pred tekmo proti FC Schalke 04 v boju na izpadanje. V drugi polovici sezone je res nekaj zraslo. Pred nami je resna naloga, a to je bundesligaški nogomet,« je nadaljeval trener.
"Želim dati zgled, https://www.nogometnidresiotroke.com/ kaj zahtevam od ekipe. Pred nami je velika naloga in otresti se moramo vsega drugega, da bi se lahko uvrstili v ligo neposredno – ali po drugi poti –,« pravi trener Schalkeja Thomas Reis in upa: »Vemo, da smo ni tako dobro nastopil v gosteh, vendar smo letos veliko stvari naredili bolje, https://www.nogometnidresiotroke.com/ zakaj torej ne bi? Če ne bi imel upanja, mi ne bi bilo treba v Leipzig."


sunny898

311 Blog posts

Comments