UEFA Liga prvakov 2023–24, skupina H, 4. krog: Šahtar Donjeck proti Barceloni

UEFA Liga prvakov 2023–24, skupina H, 4. krog: Šahtar Donjeck proti Barceloni

Nogometni dresi za otroke Pred nadaljevanjem je četrti krog skupine H Lige prvakov. Shakhtar Donetsk se bo na Donabas Areni pomeril z Barcelono, ki je pravkar osvojila prvenstvo. Ta dvoboj bo navijačem nedvomno prinesel vizualno pogostitev.
Šahtar Doneck se je v prvih 11 krogih ukrajinske superlige dobro odrezal in dosegel izjemen izkupiček 7 zmag, 3 neodločene izide in 1 poraz ter je trenutno na tretjem mestu lestvice s 24 točkami. Njihov nastop v skupinskem delu Lige prvakov pa ni bil idealen, z le 1 zmago in 2 porazoma so trenutno na 3. mestu. Pomerili se bodo z močno Barcelono, bodo rudarji doma dali vse od sebe, da bi osvojili točko.
V prvih 12 krogih La Lige je Barcelona zbrala 8 zmag, 3 remije in 1 poraz ter trenutno zaseda tretje mesto na lestvici s 27 točkami.Poceni otroški Nogometni dresi kompleti Barcelona se je v skupinskem delu Lige prvakov izkazala dobro in dosegla tri zaporedne zmage. Če bodo na tej tekmi Rudarje premagali v gosteh, se bodo predčasno uvrstili in se lahko posvetili ligi.
V zgodovini obračuna med obema ekipama je Shakhtar Donetsk v zadnjih 8 tekmah dosegel 2 zmagi, 1 remi in 5 porazov. Vseeno je Barcelona na prvih treh tekmah skupinskega dela odigrala dobro, tako v napadu kot v obrambi. Barceloni proti poraženemu Šahtarju iz Donjecka ni težko priti do zmage.
Čeprav Shakhtar Donetsk igra doma,https://www.nogometnidresiotroke.com/ je zelo težko zmagati proti superiorni Barceloni. Barcelona je na prvih treh tekmah skupinskega dela odigrala dobro, s polno ofenzivno močjo in trdno obrambo. Barcelona ima veliko verjetnost za zmago na tej tekmi.
Na tej odmevni tekmi se bo Barcelona zanašala na svojo močno moč in izjemno igro, da bi v gosteh premagala Šahtar Doneck. Navijači se lahko veselijo razburljive tekme in bodo priča zgodovinskemu trenutku zgodnje uvrstitve Barcelone.


sunny898

261 Blog posts

Comments