Govorice o angleškem Kaneu: prestop k Man Unitedu?

Govorice o angleškem Kaneu: prestop k Man Unitedu?

London – Po poročanju britanskih medijev angleški reprezentant Harry Kane iz Tottenham Hotspura cilja na selitev v Manchester United v okviru Premier League.
Kane je svojega delodajalca obvestil, da selitev v tujino, na primer k nemškemu rekordnemu prvaku FC Bayern München,Nogometni dresi za otroke  zanj ne pride v poštev, poroča angleški tabloid "The Sun".
V skladu s tem želi Tottenham prodati le najboljšega napadalca v tuji klub. Če se selitev v Man United to poletje ne bi uresničila, bi Kane lahko zapustil klub, v katerem je od svojega 11. leta, z brezplačnim prestopom. Če klub ne dovoli 29-letniku, da se preseli v Premier League, želi izpolniti svojo pogodbo s Spurs do leta 2024,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  glede na poročilo.
Kane je rekorder Tottenhama z 280 zadetki v vseh tekmovanjih. V Premier ligi je dosegel 213 golov, od tega 30 v lanski sezoni, ko je bil boljši le Erling Haaland iz Manchester Cityja s 36 zadetki. Kljub izjemnim individualnim predstavam angleški kapetan še ni osvojil naslova s ​​Spurs.
Verjetno bi imel več možnosti za osvojitev pokala njegov sanjski klub Manchester United, ki bo v novi sezoni nastopal v Ligi prvakov.https://www.nogometnidresiotroke.com/ Prestop k Tottenhamovim lokalnim tekmecem Chelseaju in Arsenalu za 29-letnika menda ne pride v poštev. Newcastle United, za katerega podpira Savdska Arabija, prav tako ne velja za možnega kupca.
Pri Tottenham Hotspurju je po katastrofalni sezoni z dvema menjavama trenerja veliko pomembnih vprašanj o prihodnosti nerešenih. Finalist Lige prvakov 2019, ki v naslednji sezoni ne bo nastopal v nobenem evropskem tekmovanju,https://www.nogometnidresiotroke.com/ išče tako novega glavnega trenerja kot športnega direktorja. Nekdanji trener Bayerna Julian Nagelsmann je eden od kandidatov za selektorsko mesto.


sunny898

311 Blog posts

Comments