Drugi gostujoči dres Lyona 2023-24

Drugi gostujoči dres Lyona 2023-24

Nogometni dresi za otroke Adidas je skupaj s francoskim Olympique Lyonnais in LDLC ASVEL skupaj razkril nove drese za moške in ženske nogometne ekipe Lyona ter moške in ženske košarkarske ekipe Lyon Villepinte za sezono 2023-24. Ta barvit dres, ki ga je soustvarjal umetnik Simon Potter, je poklon mestu Lyon in njegovi bogati kulturi.
Simon Porter je reprezentativna osebnost ulične umetnosti in abstraktne umetnosti. Ikonični slog njegovih del se živo odraža v novem dresu. Bogate barve, geometrijski vzorci in abstraktni elementi so ključne besede tega edinstvenega dela.
Na sprednji strani dresa lahko vidimo značilno silhueto obzorja Lyona in okle ikoničnega mestnega leva, ki izstopata iz barvite grafike.Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  To delo slika svojevrsten portret mesta. Umetnik, ki je zaključil študij umetnosti v Lyonu, skozi to strastno in energično ustvarjanje izraža svojo globoko naklonjenost mestu, njegovi izjemni arhitekturi in živahnim ulicam.
Tako kot v preteklih dveh sezonah bo enaka zasnova prikazana tudi na dresih moške in ženske košarkarske ekipe Lyon Villepinte v sezoni 2023-24 za sekunde v gosteh.
Ker se bliža znameniti praznik Lumières (Fête des Lumières), ki vsako leto razsvetli ulice in uličice mesta, so adidas, Lyon in Lyon Villepinte v tem trenutku razkrili nove drese, ki izražajo moško in žensko četverico obeh klubov. https://www.nogometnidresiotroke.com/Skupna želja ekipe, da združi moči, da poudari barve metropole Lyon tako na igrišču kot izven njega.


sunny898

254 Blog posts

Comments